Αγγελίες ακινήτων Real Estate

Αγγελίες Real Estate
 
 
 
Αγγελίες Real Estate Καλώς ήρθατε, επισκέπτη [είσοδος] [εγγραφή] Home |  Αγαπημένα  | Βοήθεια | Επικοινωνία | Sitemap
Μεσιτικά γραφεία Δείτε όλους τους

Μεσίτες / Μεσιτικά Γραφεία

   Κατάλογος κατασξευαστικών εταιριών Δείτε όλες τις

Κατασκευαστικές Εταιρείες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Αγγελίες ακινήτων Email:
Αγγελίες ακινήτων Κωδικός:

Αγγελίες ακινήτων Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Αγγελίες ακινήτων Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.
Untitled Document
 Γιατί να γίνω μέλος στο myhome;
Για να καταχωρήσετε αγγελίες θα πρέπει να γίνεται μέλος του myhome έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να βρουν τα στοιχεία σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας.
 Θα εμφανίζεται το όνομα μου στις αγγελίες μου;
Εαν είστε ιδιώτης, στις αγγελίες σας θα εμφανίζονται μόνο τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Εαν είστε μεσίτης θα εμφανίζεται η επωνυμία του μεσιτικού σας γραφείου και τα τηλέφωνα σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα εμφανίζεται το email σας στις αγγελίες.
 Οροι χρήσης και λειτουργίας του myhome
Το myhome παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του site παροχή πληροφοριών σχετικά με την αγορά και πώληση ακινήτων. Ο χρήστης που επιθυμεί την εγγραφή στο myhome πρέπει να δηλώνει τα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Τα προσωπικά σας στοιχεία ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμα σε τρίτους. Το myhome σέβεται την επιθυμία σας για προστασία και εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο εφόσον εσείς εκουσίως τα καταχωρήσατε στα αντίστοιχα πεδία. Το myhome συλλέγει και επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας, για να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και για στατιστικούς σκοπούς. Το myhome, σε καμία περίπτωση δεν θα διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε τρίτους.
Το myhome διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει τη λειτουργία του site για λόγους συντήρησης με ή χωρίς προειδοποίηση. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο myhome αποτελούν μια προσφορά στον επισκέπτη/χρήστη και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως έγκυρες πληροφορίες - συμβουλές ούτε υποκρύπτουν προτροπή για την τέλεση αγοράς, πώλησης ή ενοικίασης ακινήτων. Ο κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των αγγελιών που καταχωρεί.
 Για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν οι αγγελίες μου στο myhome;
Οι αγγελίες σας θα παραμένουν στις βάσεις δεδομένων του myhome μέχρι εσείς να τις διαγράψετε.
 Πως μπορώ να διαγράψω τις αγγελίες μου από το myhome;
Από το μενού "Διαχείριση Λογαριασμού" στα δεξιά, επιλέξτε "τα ακίνητα μου" και στη συνέχεια διαγράψτε τις αγγελίες που επιθυμήτε.
 Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία μου;
Από το μενού "Διαχείριση Λογαριασμού" στα δεξιά, επιλέξτε "τα στοιχεία μου" και στη συνέχεια αλλάξτε τα πεδία που επιθυμήτε.
Εαν δεν βρήκατε τις απαντήσεις που ψάχνετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Advanced Healthcare
buy and donate
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
 ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
 ΤΟΡ 10 ΜΕΣΙΤΕΣ
 
 ΤΟΡ 10 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Site Created by Digital LABS
  © 2007 Myhome.gr   -   Site Help - Home - Feedback - Αγγελίες ακινήτων | Real estate.